Bij ons werken

Werken voor het gezelligste busbedrijf van Nederland? Wij hebben in openstaande vacatures in alle verschillende vakgebieden.

Onze cultuur

Onze cultuur is ons succes. Begonnen als twee ondernemende boerenzonen met een discotheek. De medewerkers uit de discotheek groeiden als hechte club mee richting het touringcarbedrijf. Zo zijn wij al 30 jaar het gezelligste touringcarbedrijf van Nederland!

 

Doordat onze familiecultuur zo sterk is, dragen onze chauffeurs dat ook uit naar onze klanten. De passagiers worden op een prettige en veilige manier vervoerd door chauffeurs met passie. De veelzijdigheid aan ritten is wat ons bedrijf zo uniek maakt.

Arbeidsvoorwaarden

Onze chauffeurs zijn het visitekaartje van Pouw Vervoer. Een Pouw Vervoer chauffeur weet als geen ander dat busvervoer meer is dan een groep van A naar B brengen. Daarom hebben wij passende arbeidsvoorwaarden voor onze medewerkers.

  • Een mooi salaris afhankelijk van ervaring;
  • Een prachtig onderhouden wagenpark met merken als Mercedes, Setra, MAN en Scania;
  • Een fijne familiaire werksfeer;
  • Een personeelsvereniging met verschillende leuke uitjes.

Blijf op de hoogte van onze vacatures!

Staat jouw droom vacature nog niet op de website? Geen probleem! Schrijf je hier in om op de hoogte te blijven van onze nieuwste vacatures.